Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Den senaste uppdateringen till The Witcher 3 är inte buskablyg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det som skulle vara en next-gen-uppdatering, med bättre grafik och prestanda blev även något helt annat. Nämligen en närstudie i kvinnlig genitalia, en synnerligen detaljerad och realistisk sådan och nu har en diskussion inletts bland spelare, där den ena sidan ställer sig frågande om varför det fanns ett behov av sådan detaljrikedom och den andra i stället tycker att det är helt i sin ordning och passar på att njuta av det som bjuds på skärmen. Nog för att det redan fanns rikligt med mus i spelet redan innan, men då var det ingen anatomisk närstudie, utan snarare en pixeltät blygd, som låg närmare Barbie än Onlyfans. Hur som helst så verkar det inte har varit meningen från CD Projekts sida, att det helt plötsligt skulle exponeras verklighetstrogna könsorgan i ett snart åtta år gammalt spel som har vunnit över 1 000 utmärkelser och de håller nu på att försöka åtgärda misstaget. Och det är lätt att känna med studion, för det är ju lätt att det händer, när man skall in och förbättra prestanda och addera Raytracing. Att oerhört detaljerade könsdelar, med landningsbana och allt åker med av bara farten. Så här förklarar man fadäsen:

"The next-gen update featured several community-sourced mods merged on top of numerous enhancements created and implemented by the studio. It was a complex process, and the textures in question were an unintended result."

Enligt ett uttalande till Kotaku så beror allt på en mod med det subtila namnet, "Vagina's For Everyone" som kan hittas på Nexus, NSFW förstås. Och den som är nyfiken på att se exakt hur verklighetstrogna modellerna nu är i The Witcher 3: The Wild Hunt utan att spela spelet kan klicka på denna Reddit-länk för en helt ny look för "The Crones." NSFW här också förstås.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...Loading next content