Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Destiny 2:s Spire of the Watcher Dungeon startar i kväll

Få information om de senaste aktiviteterna i endgame och de utmaningar som detta kommer tillföra...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

När Season of the Seraph presenterades som den senaste säsongen av Destiny 2 tidigare i veckan, avslöjade Bungie att det sista kapitlet i The Witch Queen-eran också skulle innehålla en hel extra dungeon. Under större delen av veckan höll Bungie detaljerna kring denna dungeon hemliga, för att se till att inte förstöra några av överraskningarna som den innehåller, men nu är det dags för just denna dungeon att lanseras, vilket innebär att massor av detaljer delats.

HQ

Den heter Spire of the Watcher och blir tillgänglig för alla som äger antingen Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition eller The Witch Queen Dungeon Key. Denna Dungeon öppnas när den dagliga återställningen äger rum klockan 18:00.

När det gäller vilka typer av utmaningar som väntar Guardians i denna endgame-aktivitet, kommer Spire of the Watcher låta ett tremans fireteam bege sig till Mars för att infiltrera en anläggning där Vex samlas i ett försök att hindra Guardians från att återställa Warmind Rasputin tillbaka till sitt forna jag. Detta innebär att ni måste genomföra en rad nya strider som lär pressa även de bästa av fireteams till det yttersta, men i gengäld kommer en rejäl samling nya vapen, utrustning och Triumphs erbjudas.

Totalt kommer en helt ny rustning finnas att låsa upp, liksom fyra legendariska vapen, ett nytt sigill packat med Triumph-utmaningar som när de klaras upp låser upp titeln Wanted, och en helt ny Exotic-båge kallad Hierarchy of Needs blir också tillgänglig att lägga till din samling.

Se till att testa utmaningen själv om några timmar, när Spire of the Watcher har premiär i Destiny 2.

Destiny 2: The Witch Queen

Relaterade texter



Loading next content