Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo 6

Det blir inget Halo 6 på årets E3 säger 343 Industries

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Att Microsofts presskonferens på E3 kommer handla om Xbox Scorpio vet vi vid det här laget. Men att visa upp en konsol utan spel är lika smart som att släppa ut en likblek Jonas Mäki på sommaren utan fullgott solskydd och tantkeps, det vet vi också. Vi hade på förhand gissat på att vi skulle få se Crackdown 3, Sea of Thieves, ett nytt Forza och Halo 6. Så blir inte fallet menar Brian Jarrard på 343 Industries. Såhär skriver han på Reddit:

HQ

"I'll slip into my Dreamcrusher persona for a minute in the name of realistic expectations: We've said this already but we'll have a little something at E3 but it's not related to the next major entry in the franchise."

Inget Halo 6 och inget Halo 3 Anniversary (som vi kunde rapportera om tidigare idag) men de har ändå någonting att visa upp. Tror du det rör sig om ett helt nytt spel eller är det något av de ovanstående, trots allt?

Halo 6

Relaterade texter

4K-grafik och 60 bilder per sekund i Halo 6?

4K-grafik och 60 bilder per sekund i Halo 6?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Halo 6 är fortfarande inte utannonserat, men att det är under utveckling är inte direkt någon välborgad hemlighet och 343 Industries har flera gånger antytt att det är på...

Osannolikt att Halo 6 släpps i år

Osannolikt att Halo 6 släpps i år

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi är många som väntar på fortsättningen på Master Chiefs historia (och betydligt färre av oss som ser fram emot mer Locke) i Halo 6, men trots att det snart fått tre år...Loading next content