Svenska
Gamereactor
nyheter
Steep

Det här är gratisspelen i januari med Playstation Plus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

2019:s första bunt med gratisspel på Playstation Plus har avslöjats. Huvudnumren är skidspelet Steep och actionrollspelet Portal Knights. Som vanligt finns det också två spel vardera till Playstation 3 och Vita.

Steep släpptes lagom till snön i december 2016 och har fått blandade betyg. Vi gav det en 7:a i vår recension där hållbarheten och grafiken hyllades, men den krångliga spelmekaniken drog ner betyget.

Portal Knights är ett 'gör det själv'-äventyr där du själv får snickra "your adventure, forge your hero and become the ultimate portal knight". Du kan spela co-op med upp till tre andra spelare.

Nedan finner du den fulla listan med spel, som kan laddas ner mellan 1:a januari och 5:e februari.

Steep

Relaterade texter

SteepScore

Steep

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Ubisoft Annecy levererar extrem snowboard- och skidåkning till nuvarande generationens konsoler och PC, och det med besked. Men håller det efter att snöröken lagt sig eller bär det direkt av till After-skin?

Nu kan du ladda ner Steep gratis till PC

Nu kan du ladda ner Steep gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisofts vintersportspel Steep släpptes 2016 och lät oss uppleva flera olika sporter med skidor eller snowboards under fötterna (och wingsuits!). Om du fortfarande inte...Loading next content