Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario Bros Wonder

Det här tycks vara Super Marios nya röst

Även om det inte är officiellt bekräftat, verkar det som om vi nu vet vem som ersatt Charles Martinet som Mario och Luigi...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var en stor nyhet när det i augusti avslöjades att Charles Martinet skulle ersättas som Marios röst efter tre decennier (han började faktiskt innan Super Mario 64 ens hade släppts).

Det första spelet som låter oss höra Marios nya röst är Super Mario Bros Wonder, men Nintendo har ännu inte avslöjat vem som fått äran att spela den mest berömda spelikonen genom alla tider. Men nu tror vi att vi vet vem det är tack vare IMDb. På den sidan för spelet har alla röstskådespelare i Super Mario Bros Wonder nu listats, och Brian Hull är den som uppges spela Mario och Luigi. Innan du säger "Va, vem?", så låt oss tillägga att vi inte heller var bekanta med namnet, eftersom han mest har gjort små röstskådespelarroller tidigare, med Dracula i Hotel Transylvania: Transformania som hans förmodligen största insats.

Det finns även andra namn listade på IMDb, som exempelvis Kenny James som Bowser och Samantha Kelly som Peach (roller de spelat många gånger tidigare).

Super Mario Bros Wonder lanseras exklusivt till Switch den 20 oktober, och vi ser såklart fram emot att få höra Marios nya röst. Om Brian Hull är den utvalda skådespelaren, något som dock inte har bekräftats officiellt, tycker du att det låter som ett bra val?

Super Mario Bros Wonder

Relaterade texter

Super Mario Bros WonderScore

Super Mario Bros Wonder

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Flera av Marios tvådimensionella äventyr brukar betrakta som några av tidernas bästa spel. Har Nintendo lyckats skapa magi med konceptet igen?Loading next content