Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Det regnar inte längre inomhus i GTA: The Trilogy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ni vet ju hur det ligger till vid det här laget. Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition släpptes med så många allvarliga buggar och fel att chefredaktör Hegevall tämligen omgående övervägde självantändning när han väl fick möjligheten att testa den hett efterlängtade remaken av Rockstars numera klassiska trilogi och det stod genast klart varför inget recensionsexemplar fanns att erhålla innan släpp. Några av tidernas bästa titlar hade trots renovering faktiskt blivit betydligt mycket sämre än tidigare och det var uppenbart att det definitivt inte var någon definitive edition det här. Nej, det var snarare ett riktigt hafsverk och en cash grab utan dess like. Kritiken var inte heller inte nådig och rekordlåga betyg regnade över spelet.

Och på tal om regn. Något som tidigt, rätteligen fick mottaga rejält med kritik var just regnet och det var inte bara det att regneffekterna i sig var rent katastrofala, där det knappt gick att se vägen framför sig utan det var skyfall även inomhus och trots att det onekligen var roande för stunden, att stå inne i ösregnet och fundera över sina val i livet så var det förstås helt oacceptabelt. Nu har patch 1.03 släppts och det är en gedigen lista på åtgärder, vilket ytterligare belyser vilket bedrövligt skick den här titeln faktiskt släpptes i. Förutom regn-debaclet så åtgärdas även felstavade skyltar, varmkorvsfingrar, en donut som blev en mutter, kameraproblem, mängder med buggar och lite annat smått och gott. Se hela listan här!

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Relaterade texterLoading next content