Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

Det verkar släppas nya underkläder till The Sims 4 inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vad vore inte ett nytt spelår utan en ny The Sims 4-läcka? Denna gången är det ett av deras nya kit som har läckt. Ett nytt kit med nya underkläder.

Inte ens ett dygn hann gå från att de annonserade deras nya "roadmap" för första kvartalet innan läckan var ett faktum. Igår fick vi se i videon att de skulle släppa två kit och efter det fick vi se en bild på ett par underkläder och en tandkräm som står med en tandborste i handen. Strax därefter spekulerade många simmar i att det kunde vara tal om ett underklädeskit och kanske något om badrum för tandborsten men det dröjde alltså inte länge innan vi fick svar på det ena. EA och Sims 4-teamet är kända för att råka läcka nya kit, spel/prylpaket eller uppdateringar och denna gången råkade någon på EA lägga in bilden för det nya kitet istället för "Modern menswear" och de hade oturen att flera spelare råkade se det och knäppa en bild på misstaget innan de hann rätta till det.

Där är inget datum ännu annonserat för när det kommer släppas, men eftersom de redan tittar på att lägga in det så är där nog inte lång tid kvar innan första uppdateringarna till Sims 4 kommer.

The Sims 4
Färgsprakade underkläder istället för manskläder
The Sims 4
Ledtråden för de kit som kommer släppas

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...Loading next content