Svenska
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Det verkar som att Mafia II gör comeback

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mafia II var ett rejält underskattat spel med ett mäktigt narrativ samt ett av de bästa sluten på ett spel, förmodligen någonsin. Trots det blev det ingen succé, utvecklarna upplöstes och uppföljaren Mafia III togs fram av en ny studio. Men nu verkar denna klassiker få chansen på nytt.

Gematsu uppmärksammar att koreanska PEGI-motsvarigheten har åldersmärkt något kallat Mafia II: Definitive Edition till ännu okända format. En lågoddsare är väl att det handlar om en polerad utgåva till alla aktuella format, inklusive Switch (originalet släpptes till Playstation 3/Xbox 360, så prestandamässigt är det inga problem).

Om så är fallet, håller vi tummarna för en större publik denna gång. Mafia II förtjänar det verkligen och om du gillar TV-serier som Mad Man, Sopranos eller Boardwalk Empire - så kommer detta vara i din smak. Tro oss, och kolla in här om du vill läsa vår tio år gamla recension!

Mafia II

Relaterade texter

Mafia II: Joe's AdventureScore

Mafia II: Joe's Adventure

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad hände egentligen medan Vito skakade galler, vem satte dit honom och varför bytte Joe lojalitet? Allt sådant och lite till får du svar på i omfattade expansionen Mafia II: Joe's Adventure

Mafia II: Jimmy's VendettaScore

Mafia II: Jimmy's Vendetta

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Den förrådde Jimmy är tillbaka för att utkräva sin vendetta i en expansion som känns mer Saints Row 2 än Mafia II...

9
Det verkar som att Mafia II gör comeback

Det verkar som att Mafia II gör comeback

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Mafia II var ett rejält underskattat spel med ett mäktigt narrativ samt ett av de bästa sluten på ett spel, förmodligen någonsin. Trots det blev det ingen succé,...Loading next content