Svenska
Gamereactor
nyheter
Resistance: Burning Skies

Detaljer kring Resistance-PSP2

Är ingen konvertering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Resistance-skaparna Insomniac Games arbetar för tillfället på en rad olika spel (bland annat Resistance 3), och är därför inte de som utvecklar det nyligen utannonserade Resistance-spelet till PSP2 (eller NGP som den även kallas).

Insomniac har dock gratulerat Nihilistic Software via Twitter, som alltså fått äran att ta hand om PSP2-spelet. Nihilistic jobbar även på Playstation Move Heroes till Playstation 3.

Resistance till PSP2 kommer inte att bli en simpel konvertering, men kommer att bli en förstapersonsskjutare likt Playstation 3-spelen i serien. Utvecklarna bakom det bärbara Resistance: Retribution jobbar för tillfället på Uncharted till PSP2.

Resistance: Burning Skies
Vad tror du om Resistance till PSP2/NGP?

Relaterade texter

Resistance: Burning SkiesScore

Resistance: Burning Skies

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Insomniac har lämnat Resistance-serien bakom sig, men motståndsrörelsen lever vidare medan Chimera fortsätter sin invasion av USA. Denna gång sker det i bärbart format...

Slutet för Resistance-serien

Slutet för Resistance-serien

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Resistance 3 var lite av en besvikelse och nådde inte Sonys mål rent försäljningsmässigt. PS Vita-exklusiva Resistance: Burning Skies var värdelöst. Nu lägger Sony serien "på is"

5
Resistance: Burning Skies

Resistance: Burning Skies

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Jesper Karlsson

Nihilistic tar Insomniacs rymdvarelse-skjutare till Playstation Vita och för första gången får vi en förstapersonsskjutare på en bärbar enhet som verkligen har de rätta förutsättningarna...Loading next content