Svenska
Gamereactor
nyheter
Zombi U

Detaljer om det nedlagda Zombi U 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Unseen64 är en sida och podcast dedikerad till nedlagda spel, och de har blivit experter på att gräva fram gamla godbitar från arkiven. I senaste episoden rapporterar de att en uppföljare till Zombi U faktiskt var under utveckling hos Ubisoft, men aldrig lämnade förproduktionen.

Det var runt 5-10 personer som jobbade på det och en av de främsta nyheterna var att de denna gång skulle erbjuda co-op, där en person skulle spela med Wii U Gamepad och den andra Pro Controller. Tanken var att erbjuda flera vägar så de spelande skulle behöva sära på sig mellan varven, och det skulle vara större fokus på skräck i en "run-down, zombie apocalypse setting". Dessutom skulle vi få använda fler närstridsvapen än cricketklubba.

Tyvärr lär en uppföljare aldrig bli av, men det är såklart kul att veta hur det kunde ha blivit. Vad tror du om konceptet utifrån denna information?

Zombi U

Relaterade texter

Zombi UScore

Zombi U

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Zombies attackerar överallt. Wii U får inte ens vara i fred på premiärdagen från det odöda patrasket. Jonas Mäki har låtit sig skrämmas av Ubisofts senaste actionäventyr...

Detaljer om det nedlagda Zombi U 2

Detaljer om det nedlagda Zombi U 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Unseen64 är en sida och podcast dedikerad till nedlagda spel, och de har blivit experter på att gräva fram gamla godbitar från arkiven. I senaste episoden rapporterar de...Loading next content