Svenska
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 har sålts i sex miljoner exemplar

Det här med att satsa på kvalitet har visat sig vara ett vinnande koncept för Capcom som fortsätter gå från klarhet till klarhet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Devil May Cry 4 släpptes 2008, och det ledde uppenbarligen till att Capcom tappade tron på serien, eftersom det skulle dröja elva år innan vi äntligen fick Devil May Cry 5. Det var en tämligen avgörande lansering, eftersom en flopp fått Capcom att tro att serien inte hade någon framtid.

Lyckligtvis sålde det riktigt bra redan från premiärdagen, och har sedan dess klättrat i jämn takt. Nu låter Capcom stolta avslöja att detta briljanta spel sålt över sex miljoner exemplar sedan lanseringen 2019.

Detta är mycket välförtjänt och vi kan varmt rekommendera dig att njuta av det till Playstation 5 eller Xbox Series S/X eftersom det har förbättrats ytterligare till dessa format. Det ingår dessutom i Shocktober Sale som vi rapporterade om igår, om du vill få det till rabatterat pris.

Devil May Cry 5

Relaterade texter

Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Dante är tillsammans med Nero och V tillbaka för att sparka mer demonstjärt. Henric har slaktat sin väg fram och satt betyg...



Loading next content