Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
lifestyle
Devil May Cry

Devil May Cry får vinylbehandlingen

Ljudspåren från de fyra första huvudspelen omvandlas till en fysisk form.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Capcom har meddelat att det har samarbetat med Laced Records för att få ljudspåren från de fyra första huvudlinjerna Devil May Cry spel till vinylformatet. Detta kommer att se 73 originallåtar konverteras till det fysiska formatet, vilket ger fans av serien en chans att utöka sin DMC-samling med något unikt.

HQ

Den begränsade skivboxen kommer att se varje vinylskiva erbjuda en A- och B-sida, med skivor i rött, orange, rosa och lila, och kommer i en slipcase med snurrade innerärmar, med nya omslagskonstverk från illustratören StelarPidgin, för att skydda var och en av respektive skivor.

Kollektionen är tillgänglig för förbeställning nu, till olika priser beroende på vilken version du hämtar, med frakt som siktar på oktober 2023.

Devil May Cry
Detta är en annons:

Relaterade texterLoading next content