Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo III: Reaper of Souls

Diablo III: Reaper of Souls till Mac och PC 25 mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard har avslöjat att Diablo III: Reaper of Souls kommer att släppas den 25 mars till Mac och PC, vilket innebär att grundspelet utökas med en femte akt, den nya klassen Crusader, spelläget Adventure Mode, ett leveltak på 70, helt slumpgenererade grottor och ett nytt loot-system.

Standard-versionen av expansionen kommer att kosta 32,99£, men en digital samlarutgåva för 49,99£ kommer också att finnas tillgänglig. Den innehåller exklusiva transmogrification-recept till hjälm och vapen, ett sällskapsdjur (Spectral Hound) som följer med på äventyren, möjlighet till tre extra karaktärer samt ett husdjur i World of Warcraft (Treasure Goblin) och ett gäng porträtt till Starcraft II.

Till sist kommer du även att ha möjlighet att köpa en fysisk samlarutgåva i butik för ungefär 64,99£. Den innehåller alla digitala bonusar samt en bok, behind the scenes-material från utvecklingen på Blu-ray och DVD samt en musmatta föreställandes spelets antagonist Malthael.

Blizzard uppmanar den som vill äga den fysiska samlarutgåvan att dubbelkolla med samt förhandsboka hos sin spelbutik för att garantera att man får ett exemplar, vilket lär vara klokt med tanke på att originalspelets samlarutgåva tog slut omedelbart på premiären.

Du kan också kika på spelets officiella hemsida för mer information.

Diablo III: Reaper of Souls

Relaterade texter

Diablo III: Reaper of SoulsScore

Diablo III: Reaper of Souls

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Diablo III växer och utökas med en ny akt, en ny klass och ett nytt spelläge. Oskar har tagit reda på exakt hur bra Reaper of Souls är...

0
Blizzard nekar till Diablo III på Switch

Blizzard nekar till Diablo III på Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår rapporterade vi om Blizzards märkliga Twitter-post som fått många att tro att Diablo III skulle vara på väg till Nintendo Switch. Nu har dock Polygon fått besked av...Loading next content