Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Diablo IV har sålt något djävulskt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att Blizzards nya spel sålt bra visste vi redan, något bolaget var snabba med att skryta om på Twitter och nu brer de på ytterligare. Diablo IV har nämligen harvat in mer än 666 miljoner dollar, eller en bit över 7,1 miljarder kronor om man så vill, sedan dess lansering.

Blizzard meddelade även att spelare världen över hittills tillbringat över 276 miljoner timmar i deras mörka värld och klubbat ihjäl 2,73 miljarder monster. Därtill har hela 163 hardcore-spelare lyckats med bedriften att nå maximal level (100) och Butcher har tagit livet av 5,8 miljoner spelare.

Välförtjänta siffror och Diablos framtid ser ovanligt ljus (mörk?) ut. De kommande åren kommer bli fantastiskt spännande i takt med att spelets endgame bara lär bli bättre och bättre.

Diablo IV
Skryt!

Relaterade texter

Diablo IVScore

Diablo IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hittat skatter, dränkt ruiner i blod och jagat Sanctuarys skapare i denna intensiva och uppslukande uppföljare...

2
Diablo IV uppdateras med ray tracing

Diablo IV uppdateras med ray tracing

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Blizzard fortsätter att ösa på med uppdateringar till sitt djävulska spel, och under dagens CES lät man meddela att Diablo IV kommer att få ray tracing om knappt två...Loading next content