Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Dina vapen och utrustning följer inte med till Destiny 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bungie har knappt erkänt att Destiny 2 är på väg och ryktena om huruvida du kommer kunna överföra dina karaktärer från första spelet eller ej har haglat på internet till följd av det. Nu lyfter de äntligen på locket och bekräftar: Inga prylar följer med dina karaktärer till Destiny 2, däremot får du behålla utseendet, om du vill.

Bungie beskriver att en uppföljare är en form av nystart genom att säga: "Sequels represent the start of a new adventure for every player, with new worlds to explore, new stories to tell, new powers to acquire, new loot to earn, and much more. This led us to a decision that would enable us to serve both the game and the player's best interests: Destiny 1 power, possessions, and Eververse-related items and currency will not carry forward. They will, however, remain accessible to you in Destiny 1."

Bungie passade även på att avslöja sina planer för den sista uppdateringen till Destiny. De kallar det för "Age of Triumph" och detta ska sparka igång i slutet av mars. Mer information kommer i form av ett par livesändningar med start nästa vecka.

Hade du velat ha med dig dina gamla vapen till Destiny 2?

Destiny 2

Relaterade texter

Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...

Bungie vann rättegång mot fusk-sida

Bungie vann rättegång mot fusk-sida

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Under ett par år har Bungie, utvecklaren av bland annat Halo och Destiny, gått en kamp mot en så kallad fusk-sida som har sålt diverse koder till spelare som har sökt att...Loading next content