Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Disco Elysium

Disco Elysium-utvecklaren verkar vara på väg ut i rymden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På redaktionen älskar vi Disco Elysium, så till den milda grad att vi tog med det i vår lista över de 50 bästa spelen någonsin men vi är förstås långt ifrån ensamma om den känslan. Det estländska rollspelet har hyllats unisont, vunnit mängder av utmärkelser och kommer snart att bli film. Vi är därmed många som spänt väntar på vad som blir studions nästa drag och nu verkar något vara på gång, och det ser ut som om att vi är på väg att lämna Moder Jord. ZA/UM har nämligen slängt ut ett antal platsannonser där den gemensamma nämnaren är rymden. Bland annat söker de konceptkonstnärer som älskar sci-fi och andra världar men också designers, med en förkärlek till rymden, som kan skapa stadsmiljöer och landskap. Annonsen tyder också på att det nya spelet kommer att skapas i Unreal Engine 5.

Att ett intresse för rymden efterfrågas betyder förstås inte att det är klappat och klart, att det blir en tripp ut i universum men det är i alla fall ett underlag för spekulation. Något annat som eftersöks är en "sales and monetization specialist" med erfarenhet inom "live-service", vilket starkt tyder på att det kommer att finnas med i utvecklingsplanen.

Disco Elysium

Relaterade texterLoading next content