Svenska
Gamereactor
nyheter
World War Z

Dishonored 2, World War Z och Panzer Dragoon Orta läggs till i Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ny månad betyder som vanligt nya spel till Xbox Game Pass, och igår efter eftermiddag passade Microsoft på att utannonsera sina planer för månadens första två och en halv vecka. Och trevligt nog är det bra tillskott. På torsdag kan vi se fram emot tillskottet Dishonored 2 som då läggs till, och den 10 oktober är det sedan dags för World War Z och Yooka-Laylee.

Exakt en vecka senare, den 17 oktober, vankas ytterligare en trojka spel. Dessa är de båda mästerverken Fallout: New Vegas och Panzer Dragoon Orta - samt Felix the Reaper. Fallout: New Vegas blir för övrigt den andra Obsidian-titeln som läggs till i Xbox Game Pass denna månad, eftersom The Outer Worlds också kommer att inkluderas från och med premiärdagen den 25 oktober.

Vanligtvis brukar Microsoft även utannonsera ytterligare en laddning Xbox Game Pass-spel efter att mitten på månaden passerats, och det gäller sannolikt även denna gång. Vad tycker du om månadens utbud av det vi vet hittills?

World War Z

Relaterade texter

6
World War ZScore

World War Z

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hegevall har satt mjölktänderna i Sabers mustiga zombiefest och är betydligt mer impad än vad han var av Starbreeze Walking Dead-fiasko...



Loading next content