Svenska
Gamereactor
nyheter
Tell Me Why

Dontnods äventyr Tell Me Why startar i augusti

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På Microsofts Xbox-event matades vi med många grymma spelnyheter, däribland även lite efterlängtade releasedatum, och ett av datumen du ska boka in i almanackan är den 27 augusti. Då släpps nämligen episod ett av spelet Tell Me Why till PC och Xbox, vilket utvecklas av studion Dontnod som gav oss de atmosfäriska äventyrsspelen Life is Strange och Life is Strange 2.

Spelet kommer släppas i tre episoder och idag fick vi äntligen se en trailer på vad första delen ska handla om. Vi kommer få följa tvillingarna Alyson och Tyler och deras strävan att låsa upp minnen från deras förflutna och lösa mysterier om deras barndom, och som vanligt kan vi se fram emot ett äventyr där våra val som spelare avgör vilken väg historien ska ta och som också påverkar deras framtid. Spana in trailern här nedan och njut av vad som ser ut att bli ett nytt stämningsfullt storydrivet äventyr.

Vad tyckte du om trailern?

HQ
Tell Me Why

Relaterade texter

3
Tell Me Why: Episode 1Score

Tell Me Why: Episode 1

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam gräver upp det förflutna i Dontnods nya episodiska spel och frågar sig om det är bättre eller sämre än Life is Strange?Loading next content