Svenska
Gamereactor
nyheter
Dota 2

Dota 2-major ställs in

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Covid-19 fortsätter att sätta käppar i hjulet för oss spelintresserade. Den här gången är det Dota 2-fansen som får bli gruvligt besvikna. Valve har nämligen beslutet att årets första Dota 2-major ställs in.

Anledningen till att man valt att ställa in turneringen är för att det kommer bli snudd på omöjligt för arrangörerna att kunna samla alla lagen på en plats. Tidigare har flera stora E-sportsturneringar haft problem med att spelare nekats visum in i de länder där turneringarna har spelats.

Counter-Strike: Global Offensive majorn som hölls i Stockholm i början av november höll på att gå samma sorgliga öde till mötes men räddades i sista sekunden. Nu när smittspridningen ökar i världen får vi nog tyvärr ställa in oss på att inställda turneringar eller att turneringar som skulle spelas på LAN får spelas online. Sorgligt såklart men det är bara att hålla ut.

Dota 2
Det kan dröja innan vi får njuta av e-sport på plats igen.

Relaterade texter

Dota 2Score

Dota 2

RECENSION. Skrivet av Fredrik Åslund

Valve bevisar att det aldrig varit så intressant att riva försvarstorn och köpa flygande åsnekurirer som nu. Fredrik riskerar livet i Steams populäraste strategispel...



Loading next content