Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot blir snyggare till PS5 och Xbox Series S/X i januari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

CyberConnect2 och Bandai Namco passade under Tokyo Game Show i september på att meddela att Dragon Ball Z: Kakarot kommer få en riktig uppgradering till Playstation 5 och Xbox Series S/X någon gång under 2023, och det visar sig att vi inte behöver gå långt in på det nya året innan det är premiärdags.

Nu har vi fått en ny trailer som, förutom att lyfta fram hur mycket bättre Dragon Ball Z: Kakarot ser ut till de senaste konsolerna, avslöjar att spelet lanseras till Playstation 5 och Xbox Series S/X den 13 januari. Om du redan äger spelet i förra generationen är detta en gratis uppgradering som bland annat gör laddningstiderna mycket kortare och låter oss njuta av spelet med silkeslena 60 bilder per sekund.

Alone Against Fate-expansionen släpps för övrigt också den 13 januari, så det kommer att finnas mycket roligt för både gamla och nya spelare att gotta sig åt.

HQ
Dragon Ball Z: Kakarot

Relaterade texter

Stor Bandai Namco-rea på Steam

Stor Bandai Namco-rea på Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Om du gillar Bandai Namco-spel men känner för att spara en slant, vill vi nu passa på att tipsa om att Steam har en tämligen generös rea på spel såsom Dragon Ball Z:...Loading next content