Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Fortnite

DreamHack Open Featuring Fortnite gör en återkomst

Turneringen kommer att fungera som ett kval till Gamers8 Featuring Fortnite i juli.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

ESL FACEIT Group har meddelat att Fortnites närvaro på DreamHack San Diego i början av april kommer att vara början på återkomsten av DreamHack Open Featuring Fortnite, som kommer att sträcka sig över tre evenemang och fungera som en kvalificeringsserie för Gamers8 Featuring Fortnite turnering i Riyadh, Saudiarabien i juli, som själv kommer att skryta med en prispott på 2 miljoner dollar.

DreamHack-evenemangen börjar med evenemanget i San Diego mellan 7-9 april och kommer sedan att fortsätta vid DreamHack Dallas-evenemanget den 2-4 juni, allt innan de har en närvaro på DreamHack Summer -turneringen mellan 16-19 juni. Vi får veta att alla tre evenemangen kommer att erbjuda $250 000 prispotter som delas ut, där vinnarna av var och en går hem med $30 000 i vinster.

När det gäller Gamers8-turneringen är den inställd på 6-9 juli och kommer att innehålla 30 kvalificerade lag från DreamHack Open-evenemangen.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...

0
Replay: Petter spelar Fortnite igen

Replay: Petter spelar Fortnite igen

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

I den första delen av vår nya artikelserie återvänder vi till spel vi redan betygsatt för att se hur bra de står sig, vad som skett i titlarna sedan recensionen och vad vi tycker idag...Loading next content