Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Rocket League

DreamHack San Diego ska rubriceras av Rocket League Major

E-sportevenemanget kommer också att innehålla Fortnite, Magic: The Gathering, Clash of Clans och Brawlhalla-turneringar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om några veckor kommer fans av e-sport att flockas till västkusten i Amerika för att delta i DreamHack San Diego-evenemanget. Det massiva evenemanget kommer att innehålla en rad spel och ytterligare erbjudanden, men kommer att rubriceras av en Rocket League Major, där spelare kommer att tävla om en del av en prispott på $310 000.

Med DreamHack San Diego inställd på 7-9 april kommer Rocket League Championship Series' närvaron att vara Winter Major. Men för att lägga till detta kommer evenemanget också att innehålla turneringar i Snapdragon Pro Series, U.S. Magic: The Gathering Regional Championship, DreamHack Fighters , och Fortnite, med hundratusentals dollar att vinna i alla turneringar.

Men det kommer inte att vara allt, eftersom DreamHack San Diego kommer att ge ytterligare aktiviteter, som cosplay-tävlingar och skaparutställningar, och till och med en exklusiv visning av The Super Mario Bros. Movie, för att sammanfalla med premiären strax innan evenemanget startar.

Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...Loading next content