Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Du kan få Arthurs hår att växa som ogräs i Red Dead Redemption 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Red Dead Redemption 2 är ett väldigt seriöst och tragiskt äventyr. Visst, det har sina ljusare stunder, men berättelsen har fått åtskilliga miljoner gamers att känna sig helt förstörda mot slutet. Men utöver huvudhandlingen kan spelarna göra många fiffiga och roliga saker i den öppna världen.

Spelare och så kallade content creator har mixtrat med mekaniken i över fem år nu, och Youtbaren Nestan har nu upptäckt kraften i spelets hårmedicin (hair tonics). Du kan ändra mycket gällande Arthur Morgan i spelet. Från hans kläder, till hans hår, till och med i viss mån hans vikt. Nestan börjar sin video med Arthur renrakad, både skägg och på huvudet.

Han dricker sedan 100 flaskor hårmedicin och efter en minuts väntan på att dessa tonics ska börja verka, får Arthur omedelbart ett massivt hårsvall och ett skägg som självaste jultomten hade varit stolt över.

Red Dead Redemption 2
Arthur Morgan bör hålla sig borta från hårmedicinen.

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...Loading next content