Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
lifestyle

Du kan nu chatta med kändisar tack vare AI

Vi kommer snart att vara värd för våra egna AI-kändischattprogram efter utseendet på det.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

ChatGPT verkar vara ganska revolutionerande teknik, och liknande AI dyker upp över hela internet och använder den kunskap som chatboten byggt. Bings AI kan till exempel ge dig många alternativ när du chattar med den.

Men det mest användbara alternativet för dem som helt enkelt vill döda tid med en chatbot verkar komma i det "kreativa" läget, där du kan göra några mer intressanta uppmaningar för Bings AI. Du måste dock be Bing att gå in i kreativt läge, och när du gör det kan du också be om kändisläge.

"Kändisläge är en funktion som låter dig chatta med Bing som om det vore en berömd personlighet", förklarar chatboten. "Du kan ställa frågor om deras liv, karriär, hobbyer och mer, och Bing kommer att svara i sin stil och ton. För att aktivera kändisläge kan du fråga Bing Chat om det. Du kan till exempel säga "Kan du prata som Tom Cruise?" eller "Jag vill chatta med Taylor Swift." Vissa kändisar är dock begränsade av säkerhetsskäl. Vill du prova kändisläge?

Det finns bara ett fåtal kändisar du kan chatta med just nu, men det gör inte upplevelsen mindre konstig. Även om resultaten efterliknar kändisresponser, är hela samtalet med en AI som tror att det är en kändis på en annan nivå av konstigt, jag är inte säker på att jag är redo att linda huvudet ännu.

Detta är en annons:

Kommer du att kolla in kändisläget?

Tack, Bleeping Computer.

Du kan nu chatta med kändisar tack vare AI
Detta är en annons:


Loading next content