Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Du kan sakta ned striderna i Marvel's Spider-Man 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Precis som många andra exklusiva Playstation-spel så kommer Marvel's Spider-Man 2 att få ett stort antal tillgänglighetsalternativ, eller "accessibility options" som det med stor sannolikhet kommer att stå i den engelska menyn när spelet väl släpps. Här kan spelare med med olika typer av funktionsnedsättningar välja inställningar som möjliggör att även de kan ta del av spelupplevelsen men även spelare som vill anpassa sin spelupplevelse efter eget tycke och smak. En av de nya tillägg som har fått mest uppmärksamhet på förhand är möjligheten att sakta ner tiden. Den som inte vill eller kan utföra nätsvingande och strider i full fart skall med den här funktionen kunna bromsa ner det som händer på skärmen till 30, 50 och 70 % och man kan återgå till normal hastighet när som helst.

Så här säger Insomniac själva om de nya möjligheterna:

"Insomniac Games has devised a range of new and in-depth accessibility features to create a Marvel's Spider-Man 2 experience without barriers. Building on the accessibility improvements in previous titles, these features allow the game to be enjoyed by more players of different abilities."

Det skall dock sägas att det inte är ny funktion per se utan den har utvecklaren redan introducerat i Ratchet and Clank: Rift Apart, tillsammans med flera andra tillgänglighetsalternativ. Flera av Sonys största spel har gjort imponerande framsteg när det gäller just tillgänglighet och gjort det möjligt för spelare att anpassa sitt spelande med dussintalet justeringar för gameplay, grafik och ljud. Sony lanserar också sin anpassningsbara, adaptiva PlayStation Access-kontroller i december.

Exakt vilka tillgänglighetsalternativ som kommer att finnas i Spider-Man 2 har inte offentliggjorts ännu men då releasen den 20 oktober börjar närma sig så dröjer det förmodligen inte länge innan informationen släpps.

Det har också läckt uppgifter om att titeln kommer att innehålla två olika grafiklägen Fidelity och Performance. Fidelity levererar en spelupplevelse i 30 FPS, 4K-upplösning och ray-tracing. Performance kommer å andra sidan att locka med 60 FPS, dock med uppskalad 4K-upplösning och utan ray-tracing. Om man skall tro läckan The Snitch vill säga. Insomniac och Sony har varken bekräftat eller dementerat uppgifterna.

Marvel's Spider-Man 2
Slooooo. Mooooo...

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...

2
Spider-Man 2 slår försäljningsrekord

Spider-Man 2 slår försäljningsrekord

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Att Insomniac Games nya Spider-Man 2 är en succé råder det ingen som helst tvekan om, och spelet är nu det snabbast säljande från Playstations Studios någonsin med hela...Loading next content