Svenska
Gamereactor
nyheter
Pariah

E3 2004: Från utvecklarna av Unreal - Pariah

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Digital Extremes har jobbat med spelet Pariah i det tysta under två år.

HQ

Jorden är utsatt för en ohygglig epidemi som förändrar de drabbade till hemska saker. Hela planeten är satt under karantän och endast ett fåtal friska människor arbetar frivilligt med att försöka hjälpa de drabbade.

Man spelar som Jack Mason, en utbränd läkare utan livslust som blir kvar på jorden då hans transport kraschar. Vad är det för farligt att vara kvar på jorden kanske du frågar dig. Jo, om 16 timmar så kommer man att "desinfektera" planeten jorden med en kärnladdning på 50-megaton. En slutgiltig åtgärd för att utrota sjukdomen. Den friska delen av mänskligheten sitter nämligen säkert i en rymdstation.

Med bländande grafik och en spelidé som bygger på både våldsam FPS och luriga stealth-element kan Pariah bli något utöver det vanliga. Man har inte ännu meddelat när spelet ska släppas, men det är klart att Pariah kommer till PC, Xbox och PS2.

(De fem första bilderna är från PC-versionen. De fem sista från Xbox)

Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah

Relaterade texter

PariahScore

Pariah

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Dr. Jack Mason har en önskedröm, en annan person han gärna skulle vilja vara snarare än sig själv. Nämligen en kille iklädd ljusgrön rymddräkt.

0
Pariah

Pariah

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Bengt Lemne

Doktorn kan komma i Digital Extremes mörka framtidssaga. Benke har spelat Pariah och pratat med teamet.Loading next content