Svenska
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

E3 2004: Ratchet & Clank slåss online

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Ratchet & Clank: Up Your Arsenal blev lite otippat ett av Sonys starkaste kort på E3-mässan. Särskilt stolta är Insomniac-gänget över onlineläget där massor av rymdrävar kommer att kunna slåss mot varandra i gigantiska omgivningar, både fyra personer mot varandra på samma konsol eller över nätet.

HQ

I storydelen återvänder vi till det första spelets planet där Ratchet (och robot) måste kämpa mot den onde mekaniske skurken Dr Nefarious och hans Thyr... Tyhhra... Thryrran... underhuggare. Till sin hjälp har han Q-styrkan, bestående av gamla välbekanta ansikten. Förutom Ratchet själv kommer vi att kunna spela som Clank och Captain Qwark. I övrigt handlar det som vanligt om feta vapen som går att uppdatera så många gånger att vi har tappat räkningen. Men så kan vi bara räkna till tre också.

Och har du spelat Ratchet & Clank: Going Commando - se till att spara den där sparfilen. Då får du behålla en del av de vapen du samlat på dig till nästa spel.

Ratchet & Clank
Ratchet & Clank
Ratchet & Clank
Ratchet & Clank
Ratchet & Clank

Relaterade texter

Ratchet & ClankScore

Ratchet & Clank

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Glöm lönnfeta rörmokare, igelkottar eller gulliga, lila drakar. Insomniacs nya radarpar låter puffrorna prata.

Första Ratchet & Clank på väg tillbaka

Första Ratchet & Clank på väg tillbaka

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Första Ratchet & Clank, som släpptes till Playstation 2 för snart 12 (!) år sedan, är på väg tillbaka i form av ytterligare en uppfräschad version (sista gången vi såg en...Loading next content