Svenska
Gamereactor
nyheter

EA Access anländer till Playstation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var 2014 Electronic Arts valde att introducera sin prenumerationstjänst och denna har växt stadigt sedan dess. En en handfull med stålar så får prenumeranter delta i tidsbegränsade provversioner av kommande storspel, rabatter på EA-titlar men också tillgång till deras Game Vault där du fritt får ladda ner äldre spel utan extra kostnad och vi kan idag uppleva allt från Mass Effect-trilogin och Star Wars: Battlefront II till Dead Space och Zuma's Revenge (som alla vill spela).

Denna tjänst har för konsolspelare varit exklusiv till Microsofts plattform och många antog att det skulle förbli så, speciellt då Sony själva ansåg att behovet av en sådan tjänst inte var av värde för deras spelare. Men likt cross-plattform så verkar detta vara något som sakta luckras upp för det har nu utannonserats att EA Access i juli nu också kan upplevas på Playstation.

Vi har inte alla specifika detaljer än, som till exempel alla spel som kommer finnas tillgängliga i valvet att ladda ner. Xbox One har en fördel att vara bakåtkompatibelt med flertalet Xbox 360-titlar vilket fyller utbudet en hel del, något som Playstation 4 inte riktigt kan matcha då vi fortfarande saknar någon form av bakåtkompatibilitet.

Men utöver det så kommer vi fortfarande få provversioner av kommande titlar och tillgången till flera andra. Priset kommer att ligga på $4,99 i månaden eller $299 per år. Detta motsvarar ungefär vad vi betalar på Xbox One och översätts till strax under 50-lappen svenska kronor.

Så, är ni själva sugna på EA Access?

EA Access anländer till Playstation
Att kanske kunna prova Fallen Order innan man köper det skulle kanske vara trevligt!


Loading next content