Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

EA avslöjar när nya babyuppdateringen kommer till The Sims 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Inte nog med att vi har ett datum på när nya uppdateringarna för bebisarna kommer till sims utan hela eventet började med sneakpeak påThe Sims 5 och vad vi har att förvänta oss inom kort för det projektet.

En av de som arbetar tätt med The Sims 5 (Project René) berättade om vart de ligger just nu i utvecklingsfasen, verkar vara rätt tidigt skede fortfarande men att ett visst antal spelare kommer inom kort få testa olika delar från det kommande spelet så de har några som kan testa vad som fungerar och vad som behöver förbättras. Han förtydligar att där är flera år kvar tills det släpps men att de planerar göra den mer vänlig att användas på flera olika konsoler eller till och med mobilt men med samma sparfil. Tanken är att man exempelvis ska kunna bygga och spela spelet i sin PC och sen kunna gå ut till parken och ta fram mobilen och fortsätta med samma sparfil där. De talar även om framtida möjlighet för multiplayer på Sims 5 där man vill förtydliga att det inte kommer vara ett onlinerollspel med öppen värld som exempelvis World of Warcraft utan det kommer vara en enskild värld där man kan bjuda in vänner till ens Sims-community.

Nästa spännande uppdatering som de nämner handlar om bebisuppdateringen där nya åldern "infants" kommer till Sims 4. Om man tyckte ens bebisar var tråkiga tidigare när de ligger låsta i en barnsäng och skriker så fort något behövs och man blir mer och mer upprörd ju mer man försöker och den fortsätter skrika. Nu kommer den nya uppdateringen för bebisar att ge en mer interaktiv miljö med din sim-familj och du kan räkna med att kunna lära din sim-bebis tidigare att kunna prata eller krypa, äntligen kan man flytta dem till andra typer av sängar och det ser även ut som att man kan ha barnkalas med clowner på besök. Den nya uppdateringen har tagit tid och energi vilket utvecklarna fick berätta vilka utmaningar de stött på såsom hur de ska presenteras när man skapar sim i CAS och hur rösten väljs ut för att vara gulligt och så lite irriterande som möjligt även när bebisen är ledsen och gnällig.

Den nya uppdateringen kommer 14:e mars.

The Sims 4
Spännande med mer information om Sims 5

Nästa lilla teaser som de avslutade med är det nya expansionspaketet som de kommer annonsera mer om 2:a februari, vi får se om det är en ny livestream eller om det är en trailer som kommer släppas.

Vill du se hela eventet kan du se den nedan:
<social>https://youtu.be/spC-n7rWp_k</social>

Vad ser du mest fram emot? Nya expansionen, Sims 5 eller babyuppdateringen?

The Sims 4
Dags för bebisen att rapa
The Sims 4
Lite snopet att man får vänta två dagar på mer information

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...

0
Utöka din The Sims-upplevelse

Utöka din The Sims-upplevelse

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Anpassa ditt The Sims-spel med ett (eller flera!) paket som lägger till gratis innehåll som skapats av spelare från Gallery eller Mods. Kolla in våra favoritpaket nedan!

0
Såhär spelar du The Sims 4

Såhär spelar du The Sims 4

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Även om The Sims hunnit vara med ett bra tag, är det såklart inte alla som spelat det, men vi ser nu till att du lätt kommer igång...

0
The Sims 4 Game Packs

The Sims 4 Game Packs

ARTIKEL. Skrivet av Sponsored

Mellanstora paket som ger nya upplevelser att spela på nya tematiska sätt.

0
The Sims 4 Stuff Packs

The Sims 4 Stuff Packs

ARTIKEL. Skrivet av Sponsored

Mindre paket som gör dina simmars liv mer spännande med roliga föremål och mode.Loading next content