Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 23

EA bjuder på en första gameplay-titt av Madden NFL 23

Detta efter att EA och NFL presenterat en flerårig förlängning för att fortsätta vara värd för Madden NFL Championship Series...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nästa spel i Madden NFL-serien släpps om bara dryga veckan, närmare bestämt den 19 augusti. Inför det datumet har EA äntligen delat med sig av en första titt på gameplay för sporttiteln, detta i form av en lång översikt som visar upp de spelmässiga smådetaljerna i Madden NFL 23-upplevelsen.

Om du är intresserad av att se hur årets upplaga skiljer sig från de andra, se till att kolla in den första titten på gameplayet nedan.

HQ

Utöver detta har EA och NFL dessutom nu kommit överens om en förlängning av ett flerårigt partnerskap som innebär att Madden NFL Championship Series (esport) kommer fortsätta. Som en del av förlängningen nämns att tittandet på esportscenen ökat med 400% från 2021 till 2022, vilket utan tvekan är en bidragande orsak till beslutet.

Madden NFL 23

Relaterade texter

1
Madden NFL 23Score

Madden NFL 23

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Hur ser det ut med EA Sports tacklande jänkare i år? Sportdåren Johan Vahlström berättar allt...Loading next content