Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

EA har släppt en av de största uppdateringarna till The Sims 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu äntligen har den omtalade babyuppdateringen blivit släppt och det är verkligen inte en liten uppdatering som de bjuder på. Vi har inte bara fått ett nytt "livsstadie" i spelet där man nu har utökat antalet dagar som din sim kan leva utan även ett stadie där du kan mer aktivt spela med din sims bebis. Förutom det så har de även lagt in mängder av basmöbler kopplade till nya livsstadiet och även uppdaterat vissa expansioner för att de skall kunna uppfylla de krav som basspelet har gällande infants/babys, ett exempel är att "Knifty knitting" nu ger möjligheten att sticka bodys som passar även den nya åldern. Man har lagt till möbler som barnen kan växa tillsammans med vilket är inspirerat från möbler som går att köpa idag för barn.

Man har lagt in nya interaktioner mellan de äldre barnen och bebisarna vilket tidigare inte har varit möjligt, de kan även påverkas av varandra så har man fler än en bebis och en av de gråter så kan de alla börja gråta på grund av att de känner av att de andra är ledsna. Vi har även förbättrad interaktion mellan vuxna och de yngsta bebisarna där de nu inte längre tvingas lägga ner barnet mellan varje interaktion.

The Sims 4
Nu ska Mackan nattas.

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...Loading next content