Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

EA har släppt två nya kits till The Sims 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu kan man bygga växthus och samla skräp i källaren i EA:s två senaste kits som släpps idag, Basement Treasures kit och Greenhouse Haven kit.

EA släppte nyligen en liten roadmap över vad som kommer framöver och där berättade man att där tillkommer fyra nya kits men som en liten överraskning så släppte de två av dem tätt inpå och under samma dag, normalt släpps en i taget. För att skapa det perfekta växthuset så har man i Greenhouse Haven kit nya fönster att välja på som är anpassade för att ge dina sims bästa möjligheten till att kunna odla i växthus. Nya växter tillkommer och lite dekorationer för att skapa en mysig utemiljö med nytt stengolv. Basement Treasures kit hjälper dig att skapa en källare fylld av damm, trasiga och slitna möbler man ärvt från en släkting eller en gammal tv man köpt på loppis. En rolig liten detalj är att de verkar ha plockat in den gamla hjärtformade sängen som var den mest spännande detaljen i första The Sims-spelet då det var enda möjligheten för dina sims att ha "wohoo" för första gången.

Har du saknat riktiga växthus och källare fyllda av skräp i din sims hus?

The Sims 4
Marcus lägenhet var fylld av stök, katter och post it-lappar.

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...Loading next content