Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

EA presenterar FIFA 23 World Cup-uppdateringen

Den kommer nästa vecka som en kostnadsfri uppdatering med spellägen, turneringar och mycket annat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

VM börjar om några veckor. Denna enorma globala turnering äger rum i Qatar under årets sista månader på grund av sommarhettan i landet och ska såklart uppmärksammas även i EA Sports senaste fotbollsspel FIFA 23. Inför VM-debuten har EA nu delat med sig av detaljer om när VM-uppdateringen anländer och vad den innehåller.

HQ

Den här gången kan vi se fram emot en kostnadsfri uppdatering som lanseras nästa vecka - den 9 november - och pågår fram till slutet av december. Vi utlovas nytt innehåll, bland annat ett onlineturneringsläge där vi får lira som en av de 32 tävlande nationerna. Dessutom vankas en FIFA World Cup: Live-upplevelse som låter spelarna följa den verkliga förlagan och sedan hoppa in när de anser det lämpligt för att själva skriva historia genom att ändra resultatet i en tidigare match.

Vi får även ett Your FIFA World Cup-läge, som verkar likna Live-upplevelsen, förutom att du nu faktiskt kan ta kontroll över ett lag för att spela resten av turneringen som dem. Till detta kommer ett urval av Ultimate Team-erbjudanden som löper från den 11 november till den 23 december (lagutrustningar, stadium utsmyckning, matchbollar och mycket mer).

Som om inte det vore nog har vi ett World Cup Path to Glory-event som pågår mellan den 11-23 november, där Ultimate Team-spelare kan hålla utkik efter anpassade World Cup-hjältar att lägga till sin samling. Och allt eftersom VM närmar sig sitt slut, kommer EA att belöna medlemmarna i ett Team of the Tournament med permanent boostade föremål.

Även om det troligen inte blir exakt samma utlovas vi en liknande nivå gällande VM-stöd för damer, när nästa turnering äger rum sommaren 2023.

FIFA 23

Relaterade texter



Loading next content