Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

EA släpper sina mest märkliga The Sims-kit hittills

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förutom att de nyligen drabbades av en läcka på att ena The Sims 4-kitet innehåller underkläder så har de nu utannonserat de två nya kits som kommer ut senare denna veckan. Trots man kunde gissa vad som skulle komma att släppas så är det minst sagt underligt val av EA.

The Sims 4
Sims 4 har 2 nya kit som släpps

De nya underkläderna är ett kul tillägg men känns som om det hade passat bättre i en vanlig uppdatering och inte i ett kit man betalar för. Det andra som släpps är ett badrumskit vilket visserligen inte är en överraskning med tanke på att man förväntade sig något åt det hållet. Men, att göra ett kit enbart baserat på badrum med massa småprylar för att få ett stökigt badrum är något som saknades. Men det är lätt att vara kritisk innan man ser vad som faktiskt kommer innehålla i dessa kit när de släpps 19 januari.

Vad tycker du? Är ett badrumspaket ett passande val eller möjligtvis EA:s märkligaste släpp till Sims?

The Sims 4
Skitigt värre med det nya kitet
The Sims 4
Mängder med möjlighet att stöka ner badrummet
The Sims 4
De nya underkläderna hettar till det när det är dags för wohoo.

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...Loading next content