Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

EA släpper trailer om senaste expansionen för The Sims 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den efterlängtade trailern för senaste expansionen för Sims 4 har äntligen kommit, många har spekulerat i att det är en ny variant av Generationer som kom ut till Sims 3 och är efterlängtad expansion för The Sims 4. Även namnet "Growing together" som läckte timmar före trailern släpptes stödjer de gissningar som har dominerat de senaste veckorna bland The Sims-spelare.

Men spekulationerna har nu blivit verklighet! Enligt trailern så kan man tydligt se att vi nu kommer få en egen version av Generationer med guldkorn från Sims 3 såsom träkojan som man verkar bygga tillsammans med familjen, man kan tappa tänder när man växer upp och kanske träffa en egen Sims-version av Tandfen? Man kan lära sina barn cykla, tyvärr verkar vi inte få bilar där man kan övningsköra med sina tonåringar som i The Sims 3 men videokameran har återigen gjort entré där man kan fånga ögonblick i sina sims liv. Sovsäckar för lite camping med familjen och de verkar ha tagit med många nya spel och aktiviteter som jogging för äldre generationen, Mahjong och pussel med barnen. Man verkar kunna fira babyshower med de som väntar barn och man släpper lite mer aktiviteter man kan göra med de minsta som kommer få en uppdatering 14 mars till baspaketet med The Sims 4.

Paketet släpps 16 mars 2023 men om man förköper den senast 27 februari får man lite extra utomhusaktiviteter till dina sims.

The Sims 4

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...

0
Utöka din The Sims-upplevelse

Utöka din The Sims-upplevelse

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Anpassa ditt The Sims-spel med ett (eller flera!) paket som lägger till gratis innehåll som skapats av spelare från Gallery eller Mods. Kolla in våra favoritpaket nedan!

0
Såhär spelar du The Sims 4

Såhär spelar du The Sims 4

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Även om The Sims hunnit vara med ett bra tag, är det såklart inte alla som spelat det, men vi ser nu till att du lätt kommer igång...

0
The Sims 4 Game Packs

The Sims 4 Game Packs

ARTIKEL. Skrivet av Sponsored

Mellanstora paket som ger nya upplevelser att spela på nya tematiska sätt.

0
The Sims 4 Stuff Packs

The Sims 4 Stuff Packs

ARTIKEL. Skrivet av Sponsored

Mindre paket som gör dina simmars liv mer spännande med roliga föremål och mode.Loading next content