Svenska
Gamereactor
nyheter
NHL 23

EA tror sig veta vilka som vinner årets Stanley Cup

Det verkar som att Lord Stanley's Mug hamnar i New England i år, detta om vi får tro den årliga NHL-simuleringen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Årets Stanley Cup-slutspel i NHL har i skrivande stund precis börjat med Carolina Hurricanes mot New York Islanders, och alla hockeyfans ser såklart fram emot några förhoppningsvis tuffa matcher med stenhård action och en hel del mål.

Som traditionen bjuder i stora turneringar försöker EA Sports förutspå vinnaren genom att simulera matcherna med hjälp av de senaste iterationerna av deras titlar. Det här året är inget undantag och resultaten från NHL 23-simuleringen av Stanley Cup-slutspelet är nu här. Det visar sig att det blir Boston Bruins som vinner allt i slutändan efter att ha besegrat Seattle Kraken med 4-1 i matcher.

Du kan kolla in alla förutspådda resultat längst ner. Tror du att EA Sports lyckas pricka rätt här eller har du en annan förväntad vinnare?

NHL 23NHL 23

Relaterade texter

9
NHL 23Score

NHL 23

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Pucken är släppt. NHL 23 är här och Johan har snörat skridskorna. Är isen verkligen nyspolad eller är det samma is som förra året?

3
Årets lag i NHL 23 har presenterats

Årets lag i NHL 23 har presenterats

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nu när 2022 är över har EA Sports tittat tillbaka på det senaste kalenderåret och bestämt vilka spelare som får äran att vara med i NHL 23 Team of the Year. Totalt är det...Loading next content