Svenska
Gamereactor
nyheter
Echo Generation

Echo Generation: Midnight Edition innehåller "allt spelarna bett om"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I oktober 2021 släpptes Echo Generation, en äventyrsberättelse i samma stil som The Goonies eller den mer moderna Stranger Things som introducerade oss till en grupp tonåringar som börjar undersöka en rad märkliga händelser i en stad mitt ute i ingenstans i Kanada 1993. En utmärkt titel, absolut, men även en titel vars skapare tyckte det behövde lite mer omsorg. Tre år senare träffade vi Echo Generation-utvecklarna Cococucumber i samband med Guerrilla Collectives The Mix-evenemang i Los Angeles, och fick då veta mer om Midnight Edition och Switch-versionen.

HQ

Cococucumbers PR-person Elliot Garcia berättade bland annat att den här versionen är en fullständig remaster av originalet, med bättre grafik och ett mer polerat och dynamiskt turordningsbaserat stridssystem: "We wanted to make it cleaner, more balanced and more coherent"

Han fortsatte sedan:

"Oh, fast travel and then definitely the camera angles, because before we had it fixed, but now you can move it. Things are a little bit better now, a little bit different, and that makes the experience a little bit easier to live with."

Echo Generation: Midnight Edition släpptes till både PC och Switch den 19 juni för €19,99 och är absolut värt att kolla upp, något vi berättar mer om i vår recension.

Echo Generation
Missa inte detta, det var ett av 2021 års mest välljudande och designmässigt läckra spel.

Relaterade texter

Echo GenerationScore

Echo Generation

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återvänt till 1993 för att under sommarlovet lösa mysteriet med ett kraschat rymdskepp på en åker utanför en amerikansk småstad och njutit av årets kanske bästa design...Loading next content