Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Efter elva (!) års väntan kan du köra tåget i GTA Online

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar man ju säga och frågan är om detta inte stämmer i denna fråga då 3811 dagar efter att Grand Theft Auto online hade sin release öppnas nu möjligheten upp att själv få köra runt i tåget i spelet.

Visst, det är bara möjligt att göra detta under ett särskilt uppdrag som kom under den senaste uppdateringen, men vi snackar att ratta runt ett okrossbart tåg här ju! Det är ju trots allt fint som snus! Det var den 7:e mars som Rockstar Games släppte sin senaste gratis uppdatering och uppdraget som går under namnet The Cluckin'Bell Farm Raid finns nu att sätta tänderna i.

Denna gång är det en korrupt snut och en drog kartell som ska mosas och du kan köra singleplay eller med upp till tre polare. Och det är då under detta uppdrag du får chansen att stjäla och ta en tur i SJ:s finaste tåg och äntligen kan se till att det håller tiden medans vi med tågets hjälp smyger in i Cluckin'Bells fabrik som tydligen sysslar mer med knark än kycklingburgare. Och visst, vi får bara köra tåget en enda gång, men det är det värt. Checka in videon här nedanför!

Grand Theft Auto V
Dags att stämpla tågbiljetter nu då och ständigt missa att hålla tiden?

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femmaLoading next content