Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring separerar äntligen PvP och PvE med ny uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan vi tror att de flesta av oss främst tycker om att springa runt och utforska eller slåss mot datorstyrda fiender i Elden Ring, så är det ändå så att andra spelare invaderar oss ibland. Då är det lite tråkigt att utrustningen vi använder ofta är långt ifrån effektiv mot människor, men det blir inte ett lika stort problem i framtiden.

Detta beror på att du nu kan ladda ner Elden Rings 1.07-uppdatering, och den största allmänna förändringen den gör är att styrka, uthållighet, vapen, färdigheter med mera skalar annorlunda än den vanliga PvE-sektionen och PvP-invasioner. Enkelt uttryckt betyder det att ett vapen till exempel inte använder så mycket uthållighet eller gör så mycket skada om du kämpar mot en annan spelare istället för en vanlig fiende. Denna förändring kommer att ha ännu större inverkan framöver eftersom den också tillåter framtida uppdateringar att justera styrkor och svagheter annorlunda mellan PvE och PvP.

Utöver detta både förstärker och försvagar uppdateringen en mängd olika vapen och förmågor. Till exempel har Colossal Weapon blivit mycket effektivare på flera områden. Mer information om dessa ändringar finns här.

Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content