Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring: Shadow of the Erdtree-gameplay visas upp i eftermiddag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har knappt hört något officiellt om Elden Rings Shadow of the Erdtree-expansion sedan den utannonserades i februari förra året, men spekulationerna och ryktena har kompenserat genom att översvämma internet. Ytterst få av dem har varit substantiella eller trovärdiga, men det har förändrats de senaste veckorna. Flera saker har indikerat att Shadow of the Erdtree är mycket nära lansering, och det verkar stämma.

FromSoftware bekräftar att Elden Ring: Shadow of the Erdtree får en gameplay-trailer klockan 16:00 den 21 februari. Det är alltså idag! Trailern är tre minuter lång, vilket är ganska mycket. Betyder det att den slutar med ett släppdatum? Vi är villiga att satsa en hel del pengar på att så blir fallet, och tror även att det sker tidigare än många nog tror.

Vad hoppas du få se i gameplay-trailern, och när tror du att expansionen har premiär?

Elden Ring
I eftermiddag är det alltså dags...

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"Loading next content