Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring: Shadow of the Erdtree uppvisat med mustig trailer

Gör dig redo att bekämpa nya typer av monster med nya vapen i ett helt nytt område som FromSoftware levererar i sommar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FromSoftware är kända för att göra fantastiska expansioner till sina spel. Kombinera detta med att Elden Ring var en otrolig framgång både kritikermässigt och kommersiellt, och det är fullt förståeligt att över 300 000 av oss tittade på den 30 minuter långa nedräkningen inför Shadow of the Erdtrees gameplay-trailern. Och vi tror alla tycker trailern var värd att vänta på.

Gameplay-trailern bekräftar inte bara att Elden Ring: Shadow of the Erdtree lanseras den 21 juni. Vi får också se några av de helt nya fiender som väntar i det nya området som kallas The Land of Shadow, och det är redan uppenbart att många av dem kommer vara mycket minnesvärda. Lyckligtvis kommer våra Tarnished också få nya vapen, färdigheter, magi och utrustning för att ta ner dessa hot innan vi till synes måste besegra Miquella, Malenias tvillingbror.

HQ
Elden Ring
Elden RingElden RingElden Ring
Lovande, eller vad säger ni?

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"Loading next content