Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring-spelarna måste öka tempot om de vill spela Shadow of the Erdtree till veckan

I synnerhet PC- och Playstation-spelarna ligger efter där bara drygt en tredjedel klarat den nödvändiga bossen, medan det till Xbox är drygt häften...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Elden Ring: Shadow of the Erdtree lanseras nästa vecka, den 21 juni för att vara mer exakt, och inför den lanseringen måste du ha klarat en svår boss för att ens få tillgång till expansionen. Mohg, Lord of Blood, är en av de svåraste motståndarna i hela äventyret, och att döma utifrån framför allt PC- och Playstation-spelarna är det många av er som fortfarande inte besegrat honom.

På Steam är det för närvarande 37,8% som besegrat Mohg och till Playstation är siffran ännu lägre med 34,7%. Xbox-spelarna verkar dock mer hårdkokta och enligt Exophase verkar det som om över hälften av spelarna dängt Mohg, eller mer exakt 51,57%.

Så om du har besten kvar och vill spela Shadow of the Erdtree, är det nu hög tid att du kavlar upp ärmarna och besegrar denne hornförsedde lirare. Han är inte den värsta striden i spelet, men nog så irriterande med sina flygande attacker och Nihil-move, och om du köpt Shadow of the Erdtree så är det ett måste att få honom att bita i gräset om inte dina pengar ska vara vaskade.

Elden Ring
Bara en tredjedel av PC- och Playstation-spelarna har besegrat den nödvändiga fienden.

Relaterade texter

Elden Ring: Shadow of the ErdtreeScore

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Efter två långa år har vi äntligen fått återvända till mästerverket Elden Ring, frågan är bara om den nya expansionen Shadow of the Erdtree också är värld benämningen "mästerverk"?

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content