Svenska
Gamereactor
nyheter
Aquaman and the Lost Kingdom

Elon Musks ilskna brev till Warner: "Amber Heard måste vara med i Aquaman 2"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Stormandet kring den efterlängtade Aquaman-uppföljaren fortsätter, och enligt nyligen läckta dokument som Variety kommit över så pekar mycket på att Elon Musk spelade en avgörande roll i filmens produktion. Utan honom hade nämligen Amber Heard högst sannolikt fått sparken och klippts bort ur historien.

Men redan innan den rättsliga striden mellan Depp och Heard ägde rum så påstås det att hennes roll var i farozonen. Anledningen? Att det helt enkelt inte klickade mellan henne och Jason Momoa. Så när Warner faktiskt trots all negativitet och påtryckningar valde att behålla skådespelerskan så var det många som blev förvånade.

Nu har vi dock kanske svaret på mysteriet, och varför Warner tillät henne att stanna. Tydligen skall nämligen expojkvännen Elon Musk ha blandat sig i och hotat med rättsliga åtgärder - att "bränna ner huset" så att säga, i ett rejält arg brev som skickades till Warner. Vilket ju uppenbarligen verkar ha gjort susen.

Tycker du att Heard borde ha klippts bort från Aquaman and the Lost Kingdom?

Aquaman and the Lost Kingdom
Nu blir det inget Mera.

Relaterade texter

9
Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman and the Lost Kingdom

FILMRECENSION. Skrivet av André Lamartine

Aquaman går vilse i Lost Kingdom, en uppföljare som verkligen inte lyckas med någonting förutom att tråka ut och skapa maximal irritation...Loading next content