Svenska
Gamereactor
nyheter
Rock Band 4

En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Saker och ting har inte gått lika bra för Harmonix på slutet. Rock Band 4 blev aldrig den återuppståndelse gör genren som de hoppades på och Fig-crowdfundingen för att göra en PC-version av spelet misslyckades. Rock Band VR som släpptes i våras blev heller ingen succé och idag gör de mest mindre titlar, där senaste alstret är en månad gamla DropMix.

Men nu säger Harmonix att de tyvärr måste säga upp 14 personer (så sent som i våras sades 17 personer upp) för att "reduce our overhead and align our business with our current development slate".

Harmonix fortsätter:

"This was a difficult decision and we're grateful to our friends and former colleagues for their many contributions. We're working to ensure that they're taken care of as we make this change."

Det är såklart väldigt tråkiga nyheter för de drabbade och vi hoppas den Boston-baserade utvecklaren kan hitta en ny dundersuccé så snart som möjligt. Spelvärlden är roligare med deras fiffiga musikspel. in.

Rock Band 4

Relaterade texter

Rock Band 4Score

Rock Band 4

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års dvala är världens bästa musikspel äntligen tillbaka. Petter har rockat loss...

5
En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saker och ting har inte gått lika bra för Harmonix på slutet. Rock Band 4 blev aldrig den återuppståndelse gör genren som de hoppades på och Fig-crowdfundingen för att...Loading next content