Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

En ny The Witcher 3-modd låter dig skapa egna karaktärer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Witcher 3 har alltid haft ett mycket aktivt modd-community och CD Projekt Red har alltid värdesatt detta. Så mycket att när spelet fick sin nästa generationsuppdatering år 2022 implementerades flera mods officiellt i spelet i nära samarbete mellan utvecklarna hos CD Projekt Red och flera moddare.

Nu rapporterar Wccftech att en ny stor PC-mod till The Witcher 3: Wild Hunt, som släpptes för bara några dagar sedan, gör det möjligt för spelare att skapa helt anpassningsbara karaktärer med flera andra spännande nyheter.

Modden, som kallas Custom Player Characters, gör det möjligt för oss att skapa Witcher-, Witcheress- och Sorceress-karaktärer med helt anpassningsbara utseenden. Dessutom introducerar modden en ny magisk stridsstil och en ny uppdragslinje för Sorceress-karaktärstypen, som till råga på allt har en egen röst. Du kan se hur modden ser ut i praktiken på denna länk.

Modden möjliggjordes genom lanseringen av det så kallade REDkit, det officiella modredigeringsverktyget som ger användarna samma verktyg som CD Projekt Red använde för att skapa spelet. Tack vare denna modredigerare har det även blivit möjligt att återskapa en del borttaget innehåll, inte minst båtracing.

The Witcher 3: Wild Hunt
Geralt får vila, nu kan vi skapa egna hjältar.

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...Loading next content