Svenska
Gamereactor
lifestyle

En skräckfilm baserad på Storbritanniens vattenföroreningar görs

Black Samphire vill berätta en miljömedveten historia, allt med Stephen Fry som en del av rollistan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Oftast kretsar skräckfilmer om monster kring skruvade seriemördare eller övernaturliga väsen som skrämmer massorna. Indieproduktionsbolaget Silicon Gothic har bestämt sig för att vända upp och ner på denna förståelse och har skapat en skräckfilm som samtidigt berättar ett viktigt miljöbudskap.

Filmen, som är känd som Black Samphire, är en folkskräckis som utforskar de effekter och utmaningar som vattenföroreningar har lagt på Storbritannien och dess floder/omgivande hav. Den tittar också på överkonsumtion av våra naturresurser och berättar en historia som är mer verklig och skrämmande än att bli jagad av en fiktiv slasher eller ett utomjordiskt hot.

Filmen har till och med Stephen Fry i huvudrollen, där skådespelaren/personligheten lånar ut sin unika röst och likhet till filmen som huvudkaraktär och röst.

Det finns ännu inga uppgifter om när Black Samphire kommer att göra sin debut, men filmen är för närvarande i postproduktion så det råder ingen tvekan om att den är närmare premiär än den är längre bort.

Detta är en annons:
En skräckfilm baserad på Storbritanniens vattenföroreningar görs


Loading next content