Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

ENCE har återgått till konkurrenskraftiga Overwatch

Med en helt ny laguppställning som består av några Overwatch League-veteraner.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den finska e-sportorganisationen ENCE har meddelat att den har gjort sitt inträde i världen av konkurrenskraftiga Overwatch 2, alla med en ny lista som innehåller några Overwatch League veteraner. Detta är inte en ny satsning för laget eftersom det tidigare anställde en lista mellan 2017 och 2018, men detta markerar det första steget in i Overwatch 2 som laget har gjort.

När det gäller vilka som ingår i det här laget, utöver Overwatch League veteranerna Roni "LhCloudy" Tiihonen, Ilari "Vestola" Vestola, Kai "Kai" Collins, Kevin "kevster" Persson, Petja "Masaa" Kantanen, William "Crimzo" Hernandez och tränaren Jordan "Gunba" Graham, kommer laget också att innehålla Aaro "ghost91" Ventola och teamchefen Karl "Algos05" Seidemann.

På tal om att värva det här laget sa ENCE:s Eemeli "Woomera" Ikonen: "Som före detta Overwatch-spelare var det naturligt för mig att utforska möjligheter och börja kartlägga potentiella lag. Laget består av mycket skickliga spelare och en framstående tränare, så vi såg en stor potential för att det här laget skulle bli ett av de bästa lagen i Europa."

Laget tävlar i EMEA Stage 1 evenemanget Overwatch Champions Series.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content