Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Epic vill göra en crossover med Super Mario i Fortnite

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fortnite har haft samarbeten med Star Wars, Family Guy, DC, popstjärnor och otaliga populära animés - men Epic fortsätter alltid oförtrutet leta efter fler sätt att få spelarna att spendera sina V Bucks.

Det finns dock en crossover som både spelare och Epic själva efterfrågat, men som ännu inte blivit av - och det är med Super Mario. I en ny intervju hos Axios har Sax Persson, chef för Fortnites ekosystem, kommenterat saken och säger där att företagen har olika strategier, men tycks ändå antyda att loppet inte är kört:

"Nintendo has their strategy and we have our strategy, and we hope at some point [to use their characters]. Our players would love it,"

Vi förmodar att Nintendo lär vara mycket negativt inställda till hela idén med en beväpnad Super Mario som skjuter ner och döda andra karaktärer i Fortnite, så vi misstänker att det kommer bli extremt svårt att lösa. Ingenting är dock omöjligt, som Gunde Svan brukar säga, så vi fortsätter leva på hoppet.

Fortnite
Skulle du vilja se detta gäng i Fortnite?

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...Loading next content