Svenska
Gamereactor
nyheter
The Falconeer

Episk lanseringstrailer för The Falconeer till Xbox Series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de spel som släpptes tillsammans med Xbox Series S/X var The Falconeer (som även finns ute nu till PC och Xbox One). Det har utvecklats av en enda person, men lyckas ändå bjuda på förvånansvärt fina produktionsvärden.

Det bästa sättet att bevisa detta på, är den episka lanseringstrailern som visar hur rollspelselement blandas med luftstrider och stora fåglar. The Falconeer rullar på i 4K (1800p för Xbox Series S) i 60 bilder per sekund till Xbox Series X, och prestandaläget erbjuder 1800p-upplösning (1080p för Xbox Series S) i 120 bilder per sekund.

Trailern hittar ni här nedan och en recension är på väg.

HQ
The Falconeer

Relaterade texter

2
The FalconeerScore

The Falconeer

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Falconeer är utvecklat av endast en ynka person, men räcker det för att flyga hem med ett toppbetyg? Joakim har testat Xbox Series X-versionen, och är redo att lämna omdöme.

0
Läckra vyer i ny The Falconeer-trailer

Läckra vyer i ny The Falconeer-trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tomas Salas och Wired Productions kommande The Falconeer är en av de mest unika titlarna vid Xbox Series X-premiären den 10 november. Här får vi spela diverse olika...

0
The Falconeer släpps den 10 november

The Falconeer släpps den 10 november

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ytterligare ett spel har nu bekräftats ha premiär samma dag som Xbox Series S och X, i takt med att listan över releasespel till den nya generationen växer. Nästa på tur...Loading next content