Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Ermac redo att klappa trut i Mortal Kombat 1

Och vi har dessutom en trailer där han visar upp alla sina brutala moves, inklusive en riktigt slafsig Fatality...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är snart dags för ännu en av fansens favoriter att ansluta sig till Mortal Kombat 1, då Ermac läggs till som fullfjädrad fighter den 23 april, och om du äger Premium Edition eller Kollector's Edition får du faktiskt ett försprång redan den 16 april. Ermac får även sällskap av Mavado som ansluter sig till listan i slutet av maj som Kameo.

Ermac har en ganska intressant historia, eftersom han ryktades vara med i det allra första Mortal Kombat från 1992, men det hela var ett missförstånd. Spelets diagnostikmeny hade en rad med texten "Ermacs", men detta var aldrig en karaktär, utan en kortform av "error macro". Lyckligtvis visste seriens medskapare Ed Boon redan då hur man engagerar sin community, och lagom till Ultimate Mortal Kombat 3 (1995) lanserades Ermac som spelbar karaktär, och nu - nästan 30 år senare - är han redo att slåss igen.

Kolla in lanseringstrailern för Ermac nedan.

HQ
Mortal Kombat 1
Redo att dela ut massor av stryk.

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...Loading next content